fredag den 21. januar 2011

Nina spiser



Torsk
+
Savoykål
+
majroer
+
jordskokker
+
grapefrugt
=
Dampet torsk i savoykål med rodsalat.

Placer torsk i savoykålsblade med noget smagsgivende (jeg tester oliven, citronskiver og salt og peber).
Rens rødderne og skær dem i tyndest mulig skiver. Fileter grape, gem saften og bruge den til at lave en dressing med olivenolie og sådan noget. Spises med ris eller brød eller kartofler, hvis man har brug for sådant.

2 kommentarer:

Alex sagde ...

Det skal da prøves ... men måske ikke lige iaften.

Jeg mener, at jeg har en tilsvarende opskrift med torsk på min side ... kigger lige efter.

Nina sagde ...

Hej Alex!
Det blev udmærket, men hvis man krydrer med frisk rosmarin, skal man ikke bruge for meget - det bliver ret overdøvende.
Rodfrugtssalaten kan fordelagtigt skæres med mandolinjern evt. skrællekniv.

Kh Nina