onsdag den 13. august 2008

Artsy partsy

Så var jeg jo ude i weekenden. Om fredagen med en CS'er (dvs fra couchsurfing), italiener med jesushår og -skäg og en stor passion for maratonlöb og diskodans. Dog ikke den mest sindsoprivende bytur, vi var på en bar der egentlig kunne have ligget hvorsomhelst og forbi Molly Malone, som er Helsinkis Irske Bar. Derefter tog jeg hjem, togturen er lang kl 01.47.

Lördag var noget mere spändende, der var kunstudstillling med fest, performance (hjälp, de taler også kommunikation heroppe!), medbring egne drikkevarer, sjove mennesker og en masse fra CS. Så vi kiggede på mystiske videoinstallationer, lavede små skulpturer, malede på et kämpelärred, og legede med etch-a-sketch og sendte chips rundt på en träkvogn og spillede hjemmelavet spil (6 kort med spörgsmål som Hvad er du bange for? Hvad tror du på? Hvornår föler du dig tryg?) og jeg legede med dem allesammen, drak cider med jordbärsmag og havde en forrygende aften.
Det sjoveste var nästen at se alle de seriöse kunstmennesker blive smittet med barnlig legelyst fra os fjollede rejsende, der mest var der fordi det var:
a. gratis,
b. man kunne selv tage öl med istedet for at köbe dem i en dyr finsk bar,
c. det löd da ret interessant.
Og det fortsätter på fredag.

Ingen kommentarer: