søndag den 12. april 2009

Nina den dygtige

Jeg skal bare prale i dag. Jeg var inde og kigge på min weboodi nemlig. Weboodi er sådan en dims på nettet hvor man kan se hvilke kurser man er på, og hvilke man har taget, og hvilke karakterer man har fået. 
Og jeg har fået en bestået (der var bare pass/fail) og to firtaller! Og fem er altså det bedste, og ifølge JP så smider de ikke om sig med karaktererne heroppe heller. Så det svarer til et ti-tal på den nye skala.  Det synes jeg er ret sejt!

3 kommentarer:

Michael sagde ...

Hei

Det var jo fint og glæder din gamle far! Du har så undervist i skole og haft en god påske under familiære forhold, med karpe indbagt i rugbrød?
Jeg har arbejdet Skærtorsdag med, fordi Nautisk flytter. Rejste med toget til Ål og var på ski i Grøndalen ind til Kljåen, hvor vi satte sækkene fra os og så videre ind til Grøndalsbotten, hvor du sov i gapahuk. Retur til Kljåen, hvor vi sov. Næste dag (igår)kørte vi ind til Stølen og gik skiløypen ind i Bulidalen. Det var interessant, at se det om vinteren. Dette bliver vel sidste skitur. Vi kørte hjem om aftenen. Idag er skiene renset for al modbydelig klister!

Hilsen Far

Steffen sagde ...

Tillykke, saa kan det alligevel betale sig at lave lektier engang imellem

Jeg vil gerne sende en meget varm hilsen hernedefra. Der er smaa 30 grader lige nu og fest i gaden. og saa har de fejret nytaar de sidste 2 dage med en stor vandkamp.

Byg en snemand for mig ! :-)

Nina sagde ...

Far:
Det glæder mig du glæder dig over din dygtige datter! Ja, vi fik også fisk indbagt i rugbrød denne gang. Og var ude at isfiske, men der var ingen fisk der ville med hjem og indbages. Dog var det tøvejr, så der blev ikke nogen skitur fo rmit vedkommende.

Steffen:
Ja, jeg var lidt fobløffet selv, for jeg havde faktisk ikke brugt særlig lang tid på at skrive mine eksamensessays. Det må være fordi jeg er så ualmindelig klog! Du kan få en snebold i posten kan du, her er stadig nattefrost og koldt. Dog er sneen faktisk smeltet i Helsinki.