torsdag den 2. oktober 2008

working nine to five

det er ikke mig der er dum - det er arbejdet. Det har väret lidt frustrerende her på det sidste, og det er ikk ebare mig der synes det, generelt er det ret kaotisk. De er ved at lägge to såkaldte teams sammen til et - men der er stadig stor forvirrimg om hvordan det så skal fungere. Og jeg er på noget der hedder ODT (on demand team), så jeg bliver booket ind til at arbejde og lave de forskellige opgaver. En gang imellem glemmer de bare at fortälle mig hvilke opgaver jeg skal lave. Og der er mere end jeg kan nå, fordi jeg er pt den eneste der dansk og norsk. Og det er meget teknisk. Og opläring var, öhm, knap så god, i forhold til hvad jeg faktisks skal lave. Men det er vel altid lidt svärt at begynde på noget nyt. Der er bare ikke så meget overskud til noget efter arbejde. Det kommer nok. Og jeg får besög fra Danmark i weekenden :-)
Og pandekager med multebärsyltetöj om lidt!

Work is a bit frustrating at the moment - doing two peoples job, with minimal training for very technical stuff - it's hard to start at new thins, I know that, but at the moment it's not very funny. I suppose it'll get better, and anyhow, I'm getting a visit from back home in the weekend. And pancakes with lakkajam in a moment.
That's nice.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Babe.
Tak for snakken i går. Det var helt vildt rart at tale med dig, bortset fra at jeg savner dig nu... Det er rart, at du lyder til at have det godt. Er til forelæsning, og keder mig, men bagefter skla jeg mødes med Cæcilie og planlægge julehygge på næste lørdag... Jo, det er ok med jul nu. Basta.
Kys og kongepingviner Solvej