Dog får man en solid appetit af al den friske luft, og hver dag har jeg haft en større madpakke med, og kommer stadigvæk hjem og er ved at dø af sult.
Så laver jeg amerikansk morgenmad til aftensmad.
Sæt nogle nye kartofler over, huske rigeligt salt i vandet. To frosne pølser skæres i småbidder og steges på panden (stegepanden, ikke din egen skaldepande). En klat cremefraiche blandes med purløg, salt og peber - det er dressingen man kommer ovenpå al maden. 2 æg og en klat cremefraiche blandes med salt, peber og hvidløg og steges til omelet på pølsepanden - husk at fjerne pølserne først. Når omeletten er færdig, ruller man den sammen og lægger på siden af panden, hælder pølserne på igen og varmer dem op igen.
Kartofler, omelet og pølser hældes over på en tallerken og garneres med dressingen.
Til dessert anbefales lidt frugt for at tage den værste fedtede fornemmelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar